Update ivm Covid-19 

Let's dream now and travel later!

Helaas is het momenteel niet mogelijk fysiek ons kantoor in Antwerpen te bezoeken. Uiteraard zijn we telefonisch en per email bereikbaar voor alle vragen betreffende je reeds geboekte reis, aanpassingen, een nieuwe bestemming die je wenst te leren kennen, ... . 

Heb je een reis geboekt die doorgaat voor 3 Mei 2020? Dan contacteren we je graag persoonlijk om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Wij kijken ernaar uit om je snel weer opnieuw te ontvangen en samen mooie reisplannen te maken.

Tot gauw, 

Dorine 

Steun je lokale reiskantoor en koop nu al je cadeaubon aan voor een volgende reis! Een bon aangekocht voor 31 Mei 2020 zijn geldig tot 31 December 2021. 

Wie zijn wij?

 

Ik ben Dorine van Dn Travel and Events, een reisbureau gelegen in hartje Antwerpen. Dankzij mijn passie voor reizen en andere culturen heb ik door de jaren heen heel wat reiservaring en kennis opgedaan. Dit helpt mij bij het samenstellen van uw droomreis.  

 

Mijn specialisatie is op maat gemaakte reizen. Daarnaast kan u ook bij mij terecht voor allerlei reservaties in binnen- en buitenland zoals restaurants, theater, reisverzekeringen, huurwagens, vlieg/trein/boot tickets e.d.

 

Door het regelmatig bijwonen van workshops en prospectiereizen beschik ik over een uitgebreid netwerk in de toeristische sector over de hele wereld. Mede dankzij deze contacten kan ik u de beste service en prijzen garanderen. Ik kies daarnaast voor een persoonlijke en professionele aanpak en sta u bij voor, tijdens en na uw reis!

 

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Hopelijk tot binnenkort!

 

Dorine

 

Dorine Naeye 

 

Managing Director

Reyndersstraat 2b
2000 Antwerp
Belgium
T:  +32 (0)3 231 13 13
F: +32 (0)3 226 21 22
 
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
info@dn-travel.be
 
Openingsuren:
Ma -Vr 13.00 - 18.30
Elke voormiddag en zaterdag op afspraak

Privacy statement: Your personal data will be processed by Dn Travel and Events in accordance with Belgian laws in regards to treatment of all personal information

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de leukste reisinspiratie!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now