BABYMOONING

 

De geboorte van een kind heeft een grote impact op het leven van ‘nieuwe’ ouders. Romantische momenten met zijn twee zijn vanaf dan soms moeilijk te plannen of komen er vaak gewoon niet meer van. Daarom is het belangrijk om voor de bevalling nog optimaal van elkaar te genieten.

 

De “babymooning” trend speelt hier perfect op in. Concreet betekent ” babymooning” dan ook nog een laatste keer in alle rust als koppel ertussenuit voordat de baby geboren wordt. Meestal ondernemen koppels dit tripje tussen week 12 en week 24 van de zwangerschap. De vervelende kwaaltjes zijn dan achter de rug en de buik zit nog niet teveel in de weg.

 

Wij hebben speciaal hiervoor enkele exclusieve arrangementen samengesteld. Al deze tripjes zitten boordevol romantiek en verwennerij. We hebben een keuze gemaakt uit de leukste hotels, niet te ver weg, zodat de toekomstige ouders indien nodig snel terug thuis zijn.

 

De bonnen worden geleverd in een leuke verpakking en zijn het ideale cadeau voor uzelf, uw zwangere partner, zus, dochter, vriendin,...

 

 

Privacy statement: Your personal data will be processed by Dn Travel and Events in accordance with Belgian laws in regards to treatment of all personal information

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de leukste reisinspiratie!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now