Groepsreizen Dn Travel

7-daagse unieke begeleide rondreis doorheen Bilbao en San Sebastian

NIEUWE DATA VOLGEN

Gedurende deze 7-daagse reis neemt Dorine u mee op ontdekking doorheen deze prachtige Noord Spaanse regio.

Er wordt gevogen op Bilbao met een rechtstreekse vlucht vanuit Brussel en u bezoekt samen met haar en de steden Bilbao, San Sebastian en Burgos.

 

Daarnaast staat er een bezoek aan de wijnstreek Rioja op het programma en leuke activiteiten zoals het maken van schapenkaas samen met een herder en pinxtos in San Sebastian!

Meer info en een gedetailleerd programma volgt.

 

Kan u toch niet wachten neem dan contact op met ons!

5 - daagse wijnreis doorheen verrassend Catalonië 

 
 

 

Gedurende deze 5 dagen neemt Dorine u mee naar de mooiste, nog onbekende plaatsen van de Spaanse regio Catalonië.

 

Er wordt gevlogen op Barcelona en vandaaruit begint de ontdekkingstocht doorheen Catalonië. Wist u trouwens dat op dit kleine stukje maar liefst 10 verschillende wijngebieden te vinden zijn. Tijdens de reis doen we er hiervan 5 aan. 

 

Daarnaast neemt Dorine u mee op sleeptouw doorheen steden als Tarragona, Reus en Lleida en staat er een bezoek aan het klooster van Poblet en Santes Creus en de Ebro Delta op het programma. Grijp je kans om dit unieke ecosysteem te bewonderen want volgens experts is dit over 50 jaar verdwenen. 

 

Tijdens de reis verblijven we in de mooiste hotels van de regio. 

 

Programma:

 

Dag 1: Ochtendvlucht naar Barcelona waar we om 8.30u reeds aankomen. We vertrekken meteen richting Tarragona waar er een heerlijke brunch op u wacht. Na het eten stadsbezoek Tarragona. Nadien bezoek aan het Gaudi Museum in Reus. Na deze portie cultuur is het tijd voor de eerste winetasting van deze reis. Diner en overnachting in hotel Hostal Sport in Falset.

 

Dag 2: Vandaag staat er een bezoek aan de unieke Ebro Delta op het programma. Lunch ter plaatse. In de namiddag rijden we richting Lleida, onderweg is er een winetasting voorzien in een van de wijnhuizen van het Priorat wijngebied.  We dineren en overnachten vandaag in het wondermooie Finca Prats hotel in Lleida.

 

Dag 3: Vandaag staat er een stadbezoek aan Lleida gepland. Onbekend bij het grote publiek maar zeker de moeite! Typische lunch in de stad. In de namiddag staat er natuurlijk nog een winetasting op het programma, we zitten hier nl. weer in een ander wijngebied: Raimat. Overnachten doen we nogmaals in hotel Finca Prats in Lleida.

 

Dag 4: We bevinden ons vlakbij de streek waar enkele historische kloosters staan. We bezoeken vandaag twee van deze bouwwerken nl. het klooster van Poblet en het klooster van Santes Creus. Nadien staat er een winetasting in het Penedes wijngebied gepland. We overnachten vandaag in het kuststadje Sitges.

 

Dag 5: De laatste dag van de reis is alweer aangebroken. Vandaag hebt u de kans om op eigen houtje Sitges te ontdekken. Voordat we naar de luchthaven rijden voor onze terugvlucht brengen we nog een verrassingsbezoek. Terugvlucht is voorzien om 21:25u.

 

 

 

NIEUWE DATA VOLGEN

Privacy statement: Your personal data will be processed by Dn Travel and Events in accordance with Belgian laws in regards to treatment of all personal information

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de leukste reisinspiratie!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now