Vintage autorally's

Dn Travel and Events beschikt over een uitgebreid aanbod aan toeristische autozoektochten. Deze zijn door ons samengesteld en goedgekeurd.

 

De routes leiden u langs de mooiste verborgen plekjes in Engeland, Frankrijk en Nederland gecombineerd met een verblijf in een geselecteerd hotel.

 

Voor het goede verloop van uw trip voorzien wij een goed uitgewerkt roadbook. Hierin staat de te volgen weg duidelijk beschreven alsook informatie over de bezienswaardigheden onderweg en de vragen van de zoektocht. Zo kan u ten volle genieten van de prachtige natuur, de geschiedenis, de kunst en de vele activiteiten in de omgeving van het hotel. 

 

De autozoektochten kan je met je eigen wagen rijden of met een leuke oldtimer. In dat geval staat deze te pronken bij aankomst in het hotel. Geef ons een seintje en we laten je de mogelijkheden weten.

 

De standaardpakketten bestaan uit 3 dagen / 2 nachten, maar kunnen uiteraard verlengd worden. Bij de routes voor Engeland is de ferry overtocht inbegrepen.

 

Rally's Engeland

Steek jij het kanaal over met de ferry? Ga en geniet van het typische Britse landschap met zijn charmante dorpjes.

 

Meer info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rally's Frankrijk

Ben je fan van La Douce France en lust je wel een glas Champagne? Stap dan in en rij door het landschap als God in Frankrijk.

 

Meer info 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rally's Nederland

Ook onze Noorderburen hebben heel wat moois te bieden. Ontdek het land van waterwegen en pittoreske dorpjes.

 

Meer info 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Privacy statement: Your personal data will be processed by Dn Travel and Events in accordance with Belgian laws in regards to treatment of all personal information

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de leukste reisinspiratie!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now